Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

آموزش ترخیص بیماران بعد از تعبیه پورت کت

العربیة English
استخوان و مفاصل اصلاح شیوه زندگی بیماری‌های تنفسی بیماری‌های روان بیماری‌های قلبی عروقی چشم و بینایی داخلی دهان و دندان دیابت، غدد و متابولیسم زنان و بارداری سرطان‌ها (کانسر) کلیه و مجاری ادراری گوش، حلق و بینی مغز و اعصاب صفحه اصلی کتابچه‌های آموزشی فهرست کتابچه‌ها و نوشته‌های آموزشی

آموزش ترخیص بیماران بعد از تعبیه پورت کت

پورت کت چیست؟

پورت کت از ابزارهای دسترسی به وریدهای مرکزی است که این وریدها در زیر پوست قابل مشاهده نیستند و قطری به مراتب بیشتر دارند. تمام کسانی که تزریقات وریدی و نمونه‌گیری طولانی مدت دارند با این وسیله از رگ‌گیری‌های مکرر رهایی می‌یابند. پورت‌ها محفظه‌ای فلزی یا پلاستیکی است که دارای یک مخزن و یک لوله ارتباطی می‌باشد. از نظر اندازه مخزن مشابه صفحه ساعت مچی است که در زیر پوست در قسمت بالای سینه در سمت راست یا چپ در اطاق عمل با تزریق داروهای سداتیو (آرامبخش و خواب‌آور) قرار می‌گیرد. این مخزن توسط لوله باریکی به یکی از سیاهرگ‌های اصلی بدن در محل اتصال آن به قلب ارتباط پیدا می‌کند. از طریق سوزن‌های مخصوص دارو یا سرم مورد نظر به مخزن وارد و از طریق لوله ارتباطی به سیاهرگ مرکزی بدن وارد می‌شود.

مراقبت از پورت کت 

اطلاعات فوق جهت راهنمایی مراقبت از پورت کت بعد از ترخیص می‌باشد، لطفاً دقت کنید:

با صلاحدید و دستور پزشک آنتی‌بیوتیک تا دو هفته بعد از گذاشتن پورت ادامه پیدا می‌کند.

مشکلات احتمالی

عفونت: اگر ناحیه اطراف پورت قرمز، متورم و دردناک شد، درجه حرارت بدن بالا رفت یا احساس لرز، ضعف، سرگیجه یا مشکل تنفسی ایجاد شد، سریعاً به پزشک مراجعه کنید.

لخته شدن: علائم لخته شدن شامل تورم، درد و قرمزی در گردن می‌باشد که سریعاً به پزشک یا اورژانس بیمارستانی مراجعه کنید.

خونریزی یا کبود شدن، باز شدن بخیه‌ها، ریتم نامنظم قلب، نشت عروقی از سایر عوارض احتمالی است.